mandag 19. januar 2009

JIPPI - SNØ....

Da har det snødd og snødd i hele dag, og er det noen som ELSKER snø så er det Snorre og Dimma.

 

IMG_4155

IMG_4146

IMG_4134

Og litt fotografering får det jo bli når vi endelig har snø.

13 kommentarer:

Dixie sa...

Nå vil vi også ha snø!!! Heldigvis regner det ikke her i dag, men det er ikke akkurat sol heller... I vinterfeiren skal vi nok til hytta vår på Hovden, og der regner jeg med at det er en del snø! Men det er jo ikke helt ennå, da... :)

Veldig fine bilder, forresten!

Gry og Millis blogg sa...

Så fint bilde av Snorre øverst! Kjempefint!

Her har vi også snø nå, men den er så våt at vi snart kan kalle det slaps tror jeg.

Kos dere i snøværet så lenge det varer, for jeg er helt enig med dere, dette er deilig!!

Nina og Bonnie sa...

Her er det kommet tilsammen 50 cm snø. I kveld begynte det å regne litt. Bare en halvtime. Så alt er fryktelig vått.

Flotte bilder du tar. Bilde med Snorre og Dimma på stolen var flott.

Marianne sa...

Dimma er en utrolig vakker hund, fikk virkelig sett fargene hennes og tegningene på disse bildene. Heldige dere er som har snø, her regner det fortsatt...

Nøve sa...

Jeg syns det nederste bildet var så artig! Skal ho velte stolen,rampejenta, eller inviterer ho ham bare til leik, liksom...?

Ja, det er godt med skikkelig vinter!!!!

T :-) sa...

Flotte bilder. Det øverste går vel innunder "i farta"
Flott med vinter, det blir så lyst og ikke minst fritt for sølespor. Bare regnværet kan holde seg borte...

snorredimma sa...

Tusen takk, Marianne. Dimma har ikke helt de vanlig fargene man er vant til å se på en islender, og det er vel derfor jeg falt for henne da jeg så henne på finn.no.(hysj!)Nettopp - så plutselig en annonse fra Sverige der...Var jo fortsatt litt skuffet over at det ble litt "klabb og babb" da jeg skulle kjøpe Birna, som er søstra til Embla, og derfor ble det brå-bestemt med en tur til Sverige for å snakke med oppdretter'n. Nå er vi lykkelige alle sammen! hehe

Marianne sa...

Vel..både ask og embla er kjøpt på finn....så det trenger ikke være noe galt i det....Bare man er veldig ops...og det er jo tydelig at du har vært heldig med henne...

Jeg liker da absolutt best å kjøpe valp fra kjøkken oppdrettere...Sånne som Anne antar jeg med bonnie.. En liten familie som stor koser seg med et valpekull en sjelden gang, der valpene får masse opppmerksomhet og kos, og gjerne vokser opp på kjøkkenet, eller ihvertfall i huset et sted.

snorredimma sa...

Dimma var egentlig ment å brukes i avl, men så oppdaget de en feil på faren - og dermed ble Dimma avlssperret og skulle selges videre.
Jeg har det med å falle for dem som ikke er helt perfekte i.f.t. rasestandarden, jeg da. Se på Snorre - han har jo hengeører "de lux".

Anonym sa...

så nydelige hunder du har! :D

jeg mistenker at olivia kan ha noe islandsk fårehund i seg,da mora hennes ligner VELDIG på en islandsk fårehund. men ingen vet hva hun er blandet med,så det kan jo være at hun er blandet med helt andre raser også,og at det bare er tilfeldig at hun har endet opp med utseendet til en islending. :D

snorredimma sa...

Takker for den, oliviajenta! :)

Nøve sa...

Har dere sett den vakre Olivia?? Hvis ikke, anbefales en titt ;o) Og ho har noen artige filmer..der ho henter matkoppen sin f.eks. Den er uforglemmelig.

Laila sa...

Så fine bilde og artig å lese i bloggen :)
Heldig dere som har snø! Men høres ut som været er skiftende. Her er det nesten helt avbart.

Det er store fjellområder der Laika bor (hjemme hos familien min), så der er det fint å være Islending og langt å løpe etter fugl og andre viktige saker:)
Hilsen Laila :)