mandag 24. november 2008


Stakkar, Lille-frøken...Ser ikke mye fornøyd ut, vil jeg påstå.
Og Snorre blir selvfølgelig gladelig med på bilder

Litt hektisk har det vært i helga - ikke vært på jobb, men har vært på julebord i Oslo! Middagen spiste vi på Stortorvets Gjestgiveri - og alle som har sett på "Åndenes makt" på tv kjenner sikkert til dette stedet, og deretter ble det show med Kristian Valen.
Foto-frelst som jeg har blitt, pakka jeg med både kamera og ekstra minnebrikke i kofferten før vi kjørte hjemmefra, for nå skulle det virkelig tas bilder! Men, da vi omsider gikk ut for å spise og jeg plutselig kom på at jeg skulle knipse litt, fant jeg ikke noe fotoapparat.
DET LÅ IGJEN PÅ HOTELLROMMET - I KOFFERTEN, SELVFØLGELIG!!

Da vi kom hjem fra Oslo-turen, så det ut som om det var blitt bomba i stua. Ungene som hadde fått i oppdrag å passe på Dimma og Snorre, hadde visst glemt den oppgava der så det ut som .... Det lå bark i tusen små biter rundt omkring i hele stua, for Dimma har jo fått for seg at det er en ypperlig hobby å tygge på vedkubber når ho kjeder seg, tror jeg, og jeg fant blod-flekker i trappa! 7 små røde prikker...Jeg trodde jo selvfølgelig at en av ungene hadde blødd neseblod og ikke giddet å tørke opp etter seg, men det viste seg at sånn var det ikke.
LILLE-FRØKEN HAR BLITT DAME! Så nå er det i gang...første løpetid...På med dressen for å unngå søl i stua, men det syns ikke Dimma er noe kjekt. Vil helst tygge den av seg. Snorre bryr seg heldigvis ikke om ho, for han er jo halvt mann!

Natta i natt hadde jeg en noe urolig Dimma inne hos meg på soverommet (ja, Snorre sover hos oss han, også), og jeg var nødt til å stryke henne på siden av halsen for å berolige. Mulig ho hadde litt vondt. Og da jeg kom hjem i dag etter å ha vært på et møte med jobben, hadde ho klart å tygge istykker dressen... (14 åringen her skulle passe på, men det glemte han i dag, også!) Nå blir det å tre på Lille-frøken en gammel truse etter en av ungene så lenge, så får jeg dra i dyrebutikken i morra for å se om jeg finner noen fine hunde-truser...:)