onsdag 16. september 2009

Det skjer ikke så mye hos oss….

….og enda så bare flyr dagene avgårde. Det hjelper jo på at vi har verdens flotteste høst-vær her i Østfold, så hagen får nå en (siste?) skjau i fin-været. Kællen er på rype-jakt, så det faller mye kjøring på meg med unger som skal på skole, til kjæresten what ever….Kjedelig….men det er jo sånn det måtte bli når vi flytta til et sted med dårligere bussforbindelser…

Snorre har fått et slags eksem, tror jeg, i det ene øret, så jeg ringte til dyrlegen for å få noen gode råd – andre enn å rense med lunkent vann – men tenkte jeg det ikke…..Ingen råd å få, men en time for sjekk skulle jeg vel alltids få….kunne jo hende at han hadde fått ørebetennelse??? Var jo ikke ute etter time,jeg….men, men…så da blir det dyrlege-besøk på meg og Snorre senere i dag.

Her kommer en liten oppsummering siden sist… Må bare skryte litt…Musikken som jeg har lagt til, spilles av Skjeberg Storband m/vokalist Erik Andrè Hvidsten. Jeg er med og spiller tenor-sax..:-)))

Da har vi vært hos dyrlegen. Snorre har både antydning til litt sopp og bakteriell infeksjon i øret sitt. Så nå skal øret dryppes to ganger om dagen med fucidin øredråper i hele 14 dager – men på 5. dagen skal vi også begynne med ørerens i tillegg en gang om dagen. Den gutten min er da uheldig og da…. Snorre var som vanlig snill og samarbeidsvillig hos dyrlegen – ikke så rart siden ho både renset og klødde han i øret samtidig – og Snorre har fått dagens “ros” meget velfortjent. Litt kjipt at han hadde gått opp 0,5 kg etter at han nå har brukt nyrefòret i 3 mndr…..men heldigvis at det ikke var mer…..bare ser sånn ut. Og som han slapp pelsen hos dyrlegen!! Helt sikkert litt stressa og hadde sikkert forrige besøk friskt i minne eller det før der eller det før der….Uff, føler at jeg har vært hos dyrlegen en gang for mye nå, gett…:-( Og da hun spurte om når han sist ble badet fordi hun så litt flass i pelsen…da hadde jeg lyst til å grave meg ned….Bada vel før sommer`n en gang hjemme…ellers plaska litt i søledammer når vi har vært på tur…Og da hun så noen svarte prikker i pelsen hans og lurte på om han kunne ha hudinfeksjon i tillegg…ja, da ble jeg flau!!! Gutten har jo rulla seg rundt på bakken oppå marker, oppå insekter liggende i grusen, i jorda, på plen….Eeehh…prøvde å pynte litt på det at jeg hadde den store gre-dagen i går (jeg gjorde det..gredde dem begge) men det føltes bare heelt feil. Ja, ja…..Det årnær sæ!!:-)))