torsdag 21. januar 2010

Puh..nå er det rent og pent…på trimrommet!!

Siden vi flytta hit på småbruket, har jeg lenge lekt med tanken på at det skal bli et koselig trimrom nede i garasjen. Der hvor de forrige eierne hadde laget til et hobbyrom, så jeg for meg at dette kunne brukes til noe helt annet enn et hobbyrom. For flere mndr. siden kjøpte jeg inn fargerike gardiner som jeg planla å henge opp – men først måtte jeg jo selvfølgelig vaske rommet. Går jo ikke ann å henge opp nye gardiner i et møkkete rom!!

Så gikk da månedene og jula har jo også passert, og vi har som dere vet, startet på et nytt år. Jeg, som som alle andre, har jo også et nyttårsforsett i år - igjen….Mens andre bestemmer seg for å slanke seg på enten den ene eller den andre måten, kanskje begynne å trimme, trene what ever….ja, så har jeg bestemt meg for at jeg i allefall skal vaske trimrommet og henge opp gardinene som jeg har kjøpt!!! Så er det klart i tilfelle….Å, nei – ingen alvorlige planer om å bli treningsidiot, jeg!! Det hadde bare vært litt ålreit å minke litt på størrelsen på rompa…og selvfølgelig på låra!!

Så nå er trimrommet rent og pent og det henger fargerike og trivelige  gardinger i vinduene…..så får jeg bare vente og se om jeg får lyst til å besøke trimrommet en gang til!!!

DSC00343