tirsdag 9. mars 2010

Plutselig så ble jeg dritt lei…..

Hvis noen lurer på hvor det har blitt av meg..? Jeg er her, men har fått et akutt dritt lei symptom når det gjelder data. Prøver så godt jeg kan å henge med på blogger, facebook, mail…..men det er lissom litt sånn halv-hjerta. Selvfølgelig leser jeg bloggene deres, men er visst ikke så flink til å kommentere eller vise at jeg faktisk har vært innom akkurat din blogg. Bare så dere vet det…det har jeg!! Så for dere som lurer: Jeg er fraværende, men likevel fullstendig tilstede!! :-)

IMG_3319

Løpetida til Dimma nærmer seg slutten….tror og håper jeg….for dette har vært litt av en utfordring denne gangen! Jeg har ALDRI sett Dimma oppføre seg sånn før – rene fristerinnen!! Ho har nærmest budt seg fram for Snorre HEEELE tiden. Det har ho gjort ved å legge seg på ryggen med bakbeina rett ut ….gjerne med herligheten rett ved ansiktet til Snorre…..og så har hun små-slått litt til Snorre med forlabbene akkurat som om ho vil si: Se på meg, da, er jeg ikke skjønn?? Ta meg da vel……hmmrf…

IMG_3233

og hvis Snorre, som den mann han tror han er, har prøvd seg – da har ho frest til han og kommet med noen helt forferdelig høye og skjærende bjeff. Hjelpes meg, ikke rart Snorre blir forvirret!! :-) Det er sant, selv om Snorre er kastrert, så har han ikke glemt….Mesteparten av tida har han imidlertid syntes at Dimma har vært en illeluktende liten sex-bombe som han har mislikt og ikke villet ha noe med å gjøre….men så var det en liten periode i noen få dager som han syntes ho var innmari sexy…..og da var det litt hektisk for ho matmor!! kremt..

IMG_3244

Og det er ikke bare Dimma som ligger på rygg med alle fire labber rett ut…..til og med Snorre har begynt med det nå!! Han overrasker stadig – han som ikke har ligget på ryggen og moiet seg siden han var valp. Og Dimma som er en ekte islender, er selvfølgelig som islendere flest, veldig nysgjerrig, særlig på det Snorre viser fram eller IKKE viser fram..hehe. Men da er det Snorre som blir irritert, ja. Så fort Dimma kommer bort med snuta si for å snuse, ja, da velter han seg over på siden så fort som fy. Ligg unna, betyr vel det, da…og Dimma tar tegninga…

IMG_2931

Vi har også begynt å få litt vårfornemmelse her på Ophus. Med skinnende sol og 5 pluss grader, varmer det godt på verandaen der jeg sitter med kaffekoppen og et pledd over beina og bare nyter…..Fuglekvitter og lyden av snø som smelter…drypp, drypp….herlig!!…mens Snorre og Dimma leker i snøen, som jeg med vilje har latt ligge igjen på verandagulvet til disse to snøglade pelsdottene mine. Litt slossing…litt snøspising…så litt slossing igjen – knurr, knurr og boffeliboff…da er islender’ne mine i sitt ess. :-)

IMG_3275

IMG_3305

IMG_3304

IMG_3307

IMG_3283

IMG_3327

IMG_3375 IMG_3376

IMG_3379

IMG_3384

IMG_3388

IMG_3389

IMG_3391

IMG_3393

IMG_3398

IMG_3402

IMG_3403

Det er en ting jeg virkelig lurer på….jeg er sikker på at Snorre har full kontroll på at han skal ha tre tabletter pakket inn i en osteskive hver morra. Hvis det går litt for langt ut på morra’n uten at han har fått tablettene sine, da sier’n i fra til meg. Jeg leser det på den måten han er på. Han tar forsiktig tak i armen på genser’n min med den søte munnen sin og liksom drar meg med ut på kjøkkenet. Der setter han seg ned forann hylla der hvor tablett-boksen hans står, og kikker på meg og opp på den hylla annen hver gang. Er det en som har full kontroll, eller….??? Eller har han bare innmari lyst på ost?????

IMG_3416

Ha en fin uke alle sammen!!