tirsdag 30. juni 2009

Egentlig litt om ingenting..

Jeg gikk opp på kontoret mitt med et par pappesker i kveld og tenkte jeg skulle begynne å pakke litt…det nytter jo nesten ikke å være inne i huset på dagen pga varmen..men så kom jeg til å tenke på at jeg har jo ikke lest eller skrevet i bloggen på lenge. Av den enkle grunn at jeg har jobbet hele helga, og alle vet vel hvor varmt det har vært og er….så det har vært helt skrekkelig å prøve og få seg litt søvn på formiddagen…og data`n har på en måte blitt litt “glemt.”

Fredrikstad begynner å fylles opp av feriegjester, folk har jo hytter overalt bare det er litt vann…og innbyggertallet er vel snart fordoblet. Og det merker vi jo også på jobben. Vi har forferdelig mye å gjøre om nettene, og det blir nesten ikke tid til et stille øyeblikk sånn at vi får spist matpakka vår en gang. Første natta blei jeg informert om en tragisk hendelse da jeg kom på jobb. En 14-år gammel gutt hadde druknet, og vi var nødt til å mobilisere et kriseteam som skulle ta seg av alle ungdommene som hadde behov for informasjon og hjelp……Det er ikke ofte jeg opplever sånne “kriser” på jobb, heldigvis, og det er ikke fritt for at slike ting fester seg og blir husket lenge.. Gutten var jo like gammel som min sønn!!! Skulle gjerne fortalt mer om dette, men dere vet jeg er jo bundet av taushetsløftet mitt…..

Snorre og Dimma plages av varmen, og de puster og peser med tunga hengende ut av munnen. Stakkars pelsdyra våre!! Det rare er at dem nekter å gå ut av soverommet – bare for at jeg ligger der og sover. Skulle tro det fristet mer med å legge seg i skyggen ute istedet for inne på et lunka soverom som snart blir til reine stekeovnen etter hvert som formiddag blir til ettermiddag. Men nei da – kan jo ikke gå fra ho matmor :-) Raringer er dem, begge to.

På ettermiddagen i dag fikk Snorre plutselig en raptus-oppførsel og sprang ellevill rundt på plen med ei leke i munnen med Dimma etter. Var artig å se, for det pleier jo selvfølgelig å være omvendt…alltid Snorre som blir hengende etter Dimma samtidig som han “kjefter” som den (halve) mann han er!  Fikk tatt noen flotte bilder av Snorre der han plutselig tok fart og hoppet over en båthenger vi har stående på plen – uten båt, selvfølgelig. Den ligger en helt annen plass på plen…forstå det den som kan! :-)

Vi får nøklene til onsdag, og flytte bilen kommer på torsdag – og da…ja, da har vi jammen flyttet inn i et nytt hus!! Jippi!! Kommer nok til å bli litt fraværende på bloggen i noen dager…så inntil dess…

Ha en herlig og avslappende ferie dere som har det i disse dager, og ellers ønsker jeg dere (som skal) noen fin, fine dager når dere treffes på Bergheim til helga!!!

Vi prekæs!

IMG_2658

Kontoret mitt…..kommer til å ta en evighet….sukk….

IMG_2656

Og sånn fant jeg Snorre da jeg gikk ut av kontoret…..

”Se jeg koser meg, da, matmor…” ;-)

IMG_2591 

Se han hopper…..!!!

IMG_2604

Ju-huuuuuu……

IMG_2612

Herrrlig…….håper den “billa” lukter godt i pelsen min…..

IMG_2615

Jeg vil også lukte på den “billa”…….Fløtt dæ, daaaa…..

IMG_2617

Jeg vil heller spise´n….nam-nam….

IMG_2602

Ju-huuu…kommer du, eller? Snorre????

IMG_2607

Kommer nå…Jeg er rett bak deg….puh! Dimma…skal vi ta ei pause, eller???????

IMG_2649

Okey, da se….puste…pese…..