fredag 23. januar 2009

Freda'n...

Da har det vært noen dager med veldig skiftende vær - mildvær og kulde om hverandre. I natt har det kommet et nytt lass med snø, bare for å bli til sørpe utover dagen. Det var litt av en jobb å få fjernet all snø'n som hadde lagt seg på bilen i dag morges - særlig når jeg bare hadde en bitte-liten feiekost for hånden. Lærer aldri - det er jo bare å parkere bilen i parkeringshuset når jeg er på jobb!

Har nå vært på jobb i 2 netter, så hundene har ikke fått så mye aktivitet som dem kanskje burde fått. Sånn er det - når matmor sover på formiddagen, ja, da sover Snorrre og Dimma i sengene sine dem, også. Men dere kan tro dem var elleville da vi endelig gikk ut i hagen. Vi koste oss med å kaste litt "frosk" og Snorre og Dimma fikk bjeffet litt på fuglene.

IMG_4259

Bare hør her...

 

Rex, nabo-labradoren, stod lenge og så på oss på andre siden av gjerdet - og hadde sikkert veldig lyst til å bli med på leken. Men i dag var hans matmor litt streng..Stakkar!

IMG_4307

Plutselig kom det en annen "villbasse" flyende over gjerdet og entret hagen vår. Det var selvfølgelig Balder, lekekameraten til Dimma, som Snorre er små-irritert på og helst vil jage dit pepper'n gror.

IMG_2125

IMG_2131

Dimma og Balder ser i alle fall ut til å trives i hverandres selskap.