mandag 2. november 2009

Mandags-morra-blues….

Nå er jeg sjeleglad for at helga er over. Denne helga har jeg vasset i svineinfluensa på jobb, og er nå så dritt lei munnbind og desinfisering atte……Ja, som alle skjønner, så blomstrer sjukdommen i Fredrikstad for fullt….Helsepersonell er jo en prioritert gruppe for vaksinasjon, og vi kunne få vaksina allerede på tordag forrige uke. Jeg turte imidlertid ikke ta den da, for jeg skulle jo på jobb hele helga…og vaksina gir jo visse bivirkninger for noen….så jeg tok ikke sjansen på å bli i dårlig form. Vel, på morran i dag var det min tur til å ta vaksina. Og med min stedsans…ja, jeg fant jo ikke fram med det første, jeg da og måtte ringe til kollegaen min for veibeskrivelse. Ho var der, nemlig. Da jeg endelig fant fram og gikk inn døra til venterommet på vaksinasjonskontoret, ble jeg møtt av flere som trakk litt på smilebåndet…Rommet var fullt av kjentfolk (les fastleger) som jeg jobber sammen med….og jeg skjønte jo at kollegaen min hadde fortalt at det var jeg som ringte ho og som ikke fant fram!! ”Eeeeh,” sa jeg - “ække kjent i Fredrikstad jeg, se….” “Nei, du er jo særping, du vettu….” var det en som så kjekt svarte!!:-) (Men nå har jeg jo blitt freksting, da, og det visste jo ikke han…!)

Nå sitter jeg her med en litt øm venstre-arm…..men formen ellers er fin. Ja, den er så fin at jeg feirer min ”helgefri” med et glass rødvin, som det A3-menneske som jeg er….;-))) Så hvis jeg får litt vondt i hodet i kveld, er det ikke godt å si om det er rødvina eller bivirkninga etter vaksina…hehe

Snorre og Dimma har tydeligvis savnet matmor i helga. Dem har sloss om oppmerksomheta mi i heeele ettermiddag, så nå ønsker jeg nesten at jeg kunne være delt i to – en av meg til dem hver! Dem er så “ille” at det nærmest er mer slitsomt enn kost. Godt ikke svineinfluensa’n smitter fra menneske til hund!!!!!!!

Daniel har fått besøk av en kamerat han ikke har sett på lenge, og Dimma har i allefall aldri sett han før. Noe ho tydelig gir uttrykk for. Ikke direkte høylytt bjeffing, men litt sånn småknurring og piping….og med et blikk som er både nysgjerrig og skeptisk. Akkurat som om ho føler seg litt utrygg på han – enda ho har fått hilse og han har kost litt med ho. Sjøl er han også vant med hund…Merkelig. Kan det ha noe med at ho snart skal ha løpetid, tro?

Gjett hva som kommer på tv i kveld?? BONDEROMANTIKK!

IMG_0456

Juhuuu……………