lørdag 28. februar 2009

Snorre er friskmeldt…..

….og ja, det er da liv i meg, også! Har jobba litt for mye kjenner jeg, og nå er det godt med en friuke. 5 netter er i det meste laget for meg – ja, for Snorre og Dimma, også. Begge er fulle av energi etter myye hvile sammen med matmor på dagen.

Onsdag var vi hos dyrlegen, og rompa til Snorre er nå helt bra, og han ble erklært frisk!! Gutten min er så flink. Dyrlegen fikk gjøre absolutt alle undersøkelser som måtte gjøres uten et eneste knyst eller tegn på irritasjon fra Snorre. Jeg kunne bare la han være igjen, sa både dyrlegen og assistenten, for makan til vakker hund har de ikke sett!! Å, gjett om jeg svevde da, eller….Ingenting er vel som å få ros og godord om den man er så glad i vel…:-)) Håper ikke Snorre får flere problemer med den kjertelen i ettertid, og hvis så skulle skje, rådet dyrlegen meg til å la henne operere den/dem bort på Snorre. Det er ikke vanlig at islendere får slike problemer, i følge dyrlegen. Uff – først ballene…..

Snorre har blitt så kosete. Han vil opp på fanget mitt, og gjerne ligge oppå meg hele tiden. Ordentlig herlig er det, for sånn har han aldri vært. Nå sitter’n og ser på meg med dem dådyr-øya sine og kommer med noen underlige lyder som han heller ikke har hatt før. Jeg har lært meg at disse lydene er Snorres måte å spørre meg om å han kan få lov til å komme opp i sofaen til meg. Så nå har jeg ei som piper, og en som høres ut som…ja, hva skal jeg sammenligen det med?….nei, aner ikke – det bare må høres!

Både i går og i dag har vi masse sol, og mine to engler maser om å få være ute heeele tida. Og jeg som hadde tenkt til å se på VM….Jeg tok nå heller på meg varmt tøy, og gikk ut i hagen med to elleville hunder. For hvem kan vel motstå to bedende øyne, og en god porsjon med mas????? Ble jo tatt noen bilder igjen. Og jeg må huske på å sende inn bidrag til konkurransen…Kanskje klarte jeg å fange noen fine øyeblikk i dag?

Lekkasjen ordnet seg sånn nogenlunde – jeg fikk måkt og kakket bort all isen – så vannet holdt seg unna. Håper bare det ikke kommer mer snø……

Nå har jeg funnet fram video-kamera, også – og jeg som ikke har lært meg speilrefleksen ordentlig, ennå! Jaja….ikke fritidsproblemer jeg. Så det kan hende det blir noen filmer……

Til slutt sender jeg mine tanker til Gry som har mistet sin aller beste venn, Olivia……….

IMG_7953

IMG_7973 (2)

IMG_8028

IMG_8042

IMG_8558

IMG_8274

IMG_8158

IMG_7979

IMG_7848

IMG_9047

GOD HELG!