onsdag 23. september 2009

Snorre-gutten…

….blir bedre i øret sitt for hver dag som går. Fortsatt er det sårt og kommer litt puss – men det er utrolig hva noen øredråper kan kurere og få til. Skal fortsette i 1 uke til, så får det være bra, håper jeg. Han har slutta å klø seg, heldigvis. Formen hans er det ikke noe å si på. Han har faktisk begynt å bli litt leken…???;-) Må være trylle-dråper han får….Ellers er han veldig kosete om dagen….og det er jo trivelig det!!

Dimma og jeg forsøker å få til noe fornuftig innimellom, dvs. trene litt på det apport-greiene…men det er ikke enkelt. Jeg var kjempe-motivert i førsten og syns dette her var kjempe-skøy….også “dabba” det liksom helt av….Men jeg regner med at motivasjonen stiger igjen når jeg vel er på Bergheim og skal ta fatt på siste del av runderings-kurset sammen med Gry, Milli, Nøve og Nalle..og Hilde. Gleder meg til å treffe igjen alle sammen. Snorre skal ikke være med – han blir med Rune på hytta vår i Støten. Så nå skal jeg testes igjen på å kjøre langt på egenhånd. Denne gangen har jeg med meg “Jørgen,” for  ho “ LIv” tok kvelden sånn helt plutselig, gett….;-)) Både gruer meg og gleder meg…til å kjøre sjøl, altså…

Egentlig hadde jeg ikke noe å skrive om – det skjer jo absolutt ingenting…..:-))) Legger ut noen bilder fra forrige gang vi var på Bergheim. Disse tre kommer nok til å stor-kose seg sammen igjen. Tror Dimma savner noen å leke med. Snorre er jo ikke akkurat den første ho tyr til når ho vil leke, for å si det sånn. Han kjefter på ho med en gang så fort ho å prøver seg på bitte-litte-granne mas…Ja, det er jo det han syns ho gjør – bare maser….Så noen dager fra hverandre blir sikkert godt for dem begge to. :-)

IMG_4701

IMG_4675

IMG_4725

 

VI SNAKKÆS….!  :-)))