tirsdag 25. november 2008
Vel, jenter - hva syns dere?
Verdens vakreste kose-bamse!

Ja, da har jeg vært på Tam, dyrebutikken på Rolvsøy, og fått svidd av noen 100-lapper! Sånn blir det alltid. Skal bare stikke innom for å se om dem har det eller det, og kommer ut igjen med en bærepose full av hundegodter, en ny leke her og en ny leke der, nytt rødt halsbånd med "diamanter" på osv. Det jeg egentlig skulle ha i dag, var jo hunde-truse til Lille-frøken - og det fant jeg - til og med truseinnlegg!! Den ser ut som en svart liten string-truse for mannfolk....og den er Dimma enda mindre begeistra for......Enten har ho blitt veldig renslig, eller så er den trusa forferdelig ubehagelig å ha på, for ho slikker og slikker og ser på meg med et blikk som sier:
" Vær så snill å ta av meg denne greia her!"
Derfor ble det til at jeg kledde på meg yttertøy, tredde på først Snorre hans refleks-vest og deretter på Dimma hennes refleks-vest og så bar det avsted med lommene fulle av godbiter. Her er det om å gjøre å få Dimma til å glemme at hun har masse hormoner som herjer i kroppen..
På fotball-banen tok jeg og koblet sammen lenkene demmes - da blir det vanskeligere for Dimma å ta seg en laaang tur på egenhånd - og prøvde meg først på en felles dekk. Det gikk veldig bra med Snorre, for han lå og venta og venta på godbiten han skulle få....Dimma var ikke fullt så tålmodig, eller for å si det sånn....Den øvelsen der sitter vel ikke helt på plass der, vil jeg tro. Jeg gikk derfor over til kontakt-trening og håndtouch. Og da var Lille-frøken helt med igjen. Til slutt fikk de lov til å springe litt rundt på banen for seg selv, men fortsatt koblet sammen, da..Det gikk veldig fint. Og nå er dem sååå fornøyde!!