tirsdag 9. juni 2009

MIN HEMMELIGHET ER…..

 

….IKKE  en ny valp….

 

….IKKE venter jeg barn……

logo[1]

….en drøm går i oppfyllelse…..

 

VI HAR KJØPT OSS ET SMÅBRUK!

Eiendommen ligger faktisk ikke så langt unna her vi bor nå, og er på hele 6 mål tomt. Det er jo en drøm for meg med to bikkjer å få så stor tomleplass, og særlig da den ene bikkja ELSKER å høre sin egen stemme! Huset er vel kanskje i en litt annerledes stil enn det jeg ønsker meg (på landet skal det være bondehus i bondestil), men noen ganger tar man et valg som kanskje ikke helt stemmer overens med det man i utgangspunktet hadde tenkt seg. Huset er i allefall dobbelt så stort som det vi har nå, og jeg likER det veldig godt innredningsmessig. Hagen er jo et kapittel for seg sjøl….Den er kjempe-stor med store plenarealer (skrekk og gru – må ha traktorklipper eller anlegge blomstereng), og plenty med plass til både agility-bane, drivhus og mye, mye mer….Vi får oss en stor dobbeltgarasje, som også inneholder et lite hunderom med luke ut til en inngjerdet hundegård med hundehus. Damen som selger til oss driver nemlig et lite oppdrett av dvergdachser, og hun ville la dette bli igjen til meg. Ikke at mine to kommer til å bli forvist i en hundegård for seg selv, men jeg kan kanskje ha kaniner der??? Mange muligheter. I tillegg befinner det seg en bedriftsbygning på eiendommen, og så fort jeg så den, ble jeg selvfølgelig i fyr og flamme og begynte med planlegging med en gang. Tenk så kjekt å ha agility-banen der på vinter’n..;O)

Men best av alt er jo selvfølgelig at det ligger landlig til med fjell og skog med masse turstier som nærmeste nabo. Å, som jeg gleder meg til å utforske både skog og fjell sammen med Dimma og Snorre…..

Vi flytter 1 juli 2009 – så nå får jeg en hektisk periode framover.

Her får dere se litt flere bilder (stjålet fra prospektet)…

garasje

hovedbilde

Bakhagen med morgensol…her kommer jeg nok til å kose meg med mange kaffekopper etter hvert…Driftsbygningen ser dere til venstre på bildet.

ute[1]

Hus og dobbeltgarasje

fasade[1]

utsikt

Utsikten fra stuevinduene og verandaen med ettermiddagsol.

fasade1[1]

ER DET IKKE FLOTT?