fredag 23. april 2010

Celebert besøk….

I går kom endelig den etterlengtede dagen, og Dimma og jeg ventet i stor spenning på vårt besøk. Vi hadde nemlig avtalt med Nina og Kero at vi skulle gå tur sammen på ettermiddagen, og så var vi jo veldig nysgjerrige på om dette her skulle gå bra. Jeg bestemte meg for at Snorre skulle få bli hjemme i dag, og at Dimma og jeg skulle få litt kvalitetstid sammen. Det er jammen så lenge siden sist.

IMG_4719

Kommer dem ikke snart, da???

Like etter kl. 17 kjørte Nina inn på gårdsplassen vår, og det er ikke fritt for at jeg hadde litt sommerfugler i magen. Ut av bilen spretter det ei lita, sporty og smilende jente….. og ut av buret hopper en nygredd og hel-skjønn svart pelsdott, og Dimma og Kero hadde ingen problemer med å aksptere hverandre.

IMG_4720

Hei, hei – må bare snuse litt på deg og rundt deg….

Nina var akkurat sånn som jeg hadde forestilt meg – en trivelig og kjempe-koselig jente. Vi fant tonen med en gang ( i allefall følte jeg det sånn) og praten gikk livlig fra første stund. Siden Nina følger litt med på bloggene, har vi jo også “felles bekjente”, så vi manglet i allefall ikke på ting å prate om.

Vi lot Dimma og Kero få leke og springe litt sammen i hagen før vi la ut på tur. Og tida bare fløy avgårde. Vel, hjemme igjen var det tid for fotosession. Og dem var jo så vakre sammen, Dimma og Kero.

IMG_3955

Se så flotte dem er…

IMG_3992

IMG_3964

En veeeldig populær Nina…..

IMG_3925

Blir så tørst atte…..

Og selv om jeg prøvde alt jeg kunne for å ta noen fine bilder da de sprang rundt på gårdsplassen, gikk det ikke så bra. Men her får dere en utydelig smakebit på at leken var god!

IMG_3930

IMG_3931

IMG_3937

Plutselig dukket Snorre opp. Rune visste ikke at Kero var her (Rune lå jo og sov i stresslessen da jeg fikk besøk) og hadde derfor Snorre løs i hagen nede ved garasjen. Og da Snorre hørte stemmen min, var han ikke sen om å legge i vei bort til meg. Så da Snorre rundet hushjørnet, traff han rett på Kero. Dessverre rakk vi ikke å gripe inn før det ble et lite basketak mellom dem. Nalle og Snorre hadde jo en liten brudulje dem, også, men nå er dem jo venner….Så jeg håper at Kero og Snorre kan bli venner etter hvert!

IMG_3914

Sjekk dem øya til Snorre…rett før det braker løs…

Nå håper jeg på at det kan bli flere turer sammen med Nina og Kero framover, for vi har hatt en super-duper dag!

Og til alle dere som skal til Kongsberg i helga, dere kommer til å treffe Nina og Kero der!

Lykke til alle sammen og GOD HELG!