fredag 27. november 2009

Så er det julebord igjen…..

Og som alltid når det nærmer seg jul, er det tid for julebord! Denne gangen skal vi bare gå ut å spise, vi på legevakta (uten respektive), og jeg har som vanlig uten å tenke meg helt om, bestilt meg tre-retters middag. Jeg skal jammen kose meg, tenkte jeg da, men ved nærmere ettertanke lurer jeg egentlig på om jeg orker all den maten…..Så er det klær da….Samme leksa hvert år: Roter langt inne i skapet for å finne noe som kanskje passer i år...Etter å ha prøvd det ene antrekket etter det andre, og blitt ganske så lei, ender jeg opp med de samme klærna som jeg hadde på meg i fjor, året før og året før der….”Yndlingsantrekket” mitt, som jeg går igjen i fra år til år!! Så får jeg bare håpe at ingen har så god hukommelse eller har så god iaktagelsesevne at de legger merke til at jeg ikke har noe nytt i år, heller. Ingen vits i å kjøpe nytt når moten ikke er tilpasset meg!! :-)

Og ikke nok med det…..Jeg skal på julebord i morgen, også – da er det med jobben til Rune. De har alltid med seg sine respektive, og det blir alltid morro!! Vi skal først spise middag, og deretter gå på “ The show must go on” med Åge Sten Nilsen ( i Wig Wam og han har gått i klassen min på videregående!!!) som skal synge Queen-låter. Musikk-glad som jeg er, blir det sikkert en kjempe-opplevelse. :-) Så denne helga kommer til å bli slitsom for meg, som er så bedagelig av meg til vanlig…..men jeg ser positivt på det: Jeg har fri neste helg!!!

Dagene bare flyr avsted, og jeg har fått gjort en god del som ikke har med hund å gjøre, til en forandring. Jeg har fått raket ute, så nå er det meste av råtne blader og epler borte fra plenen…og fått rydda litt ute osv. Og det er når jeg holder på med sånne aktiviteter at jeg skjønner hvor elendig form jeg har….Da kvelden kom, følte jeg meg helt mørbanka og dumpet rett ned i sofaen og ble der til jeg gikk og la meg – og jeg la meg tidlig!!!

Nabo-dama fortalte at Jenny er drektig og skal ha valper den 14. desember. Så spennende, da!!! Det er forresten på samme dag som Daniel fyller 18 år….Tenk det!! Førstemann som blir myndig, men fortsatt mammas lille gutt, selvfølgelig. :-)

Så litt om Snorre og Dimma. Det nærmer seg dagen for at vi skal til dyrlegen igjen for å ta ny blodprøve av Snorre. Jeg krysser fingrene for at nyreverdiene hans denne gangen er normale….Snorre er og blir mammas lille-kose-gutt. Han elsker å ligge på fanget mitt i sofaen og bare kose….og det er koselig det, bortsett fra at det blir forferdelig varmt i lengden, det blir tungt og jeg får hele kroppen full av Snorre-pels ( på klærna, vel og merke) - ja, inni munn, også. Det er utrolig hva hunde-gær’ne damer i sin beste alder godtar fra pels-dottene sine, ja…..Dimma er ikke noe glad i å ligge på fanget å kose. Ho kan sitte litt på fanget, men vil som oftest ganske fort ned på gulvet. Der rigger ho seg til oppå baby-teppet. :-)

Og Dimma er den fødte muse-jeger’n. Så fort ho kommer ut, spretter ho rundt omkring og snuser etter musene. Det er ingen hemmelighet at vi har mus her. Jeg har ligget mang en natt og hørt på romsteringa og smålydene til musene fra loftet…..Først trodde jeg at det var parabolen som lagde lyder i vinden, men det var nok ikke riktig, nei.. Så nå har vi 17 musefeller oppå loftet, og vi har fått tatt 4 muser. Nå er det lenge siden jeg har hørt noe romstering fra loftet, så jeg håper at vi har fått tatt dem som klarte å lure seg inn…..Og hvis ikke, ja, da vurderer jeg sterkt å tilføre familien et par puse-katter!!!

Ha en super-flott helg!

Årets første snø-bilder….

IMG_4211

IMG_4204

…som allerede er borte….