torsdag 12. februar 2009

VINTER IDYLL

Jeg har ferie!! Og her er det så mye snø som aldri før - ingen vits i å dra på hytta. Så jeg ble hjemme, og har faktisk lyst til å være hjemme neste uke, også....men så er det skole-ferie og ungdommen vil kan hende på fjellet for å stå på snowboard. Synd at alt ski-utstyr er på hytta - skulle gitt mye for å ha bortover-skia mine her nå. Tenk så morro vi skulle hatt det - Snorre, Dimma og jeg. Men vi har funnet på helt andre ting, vi....

Denne uka har det retten og sletten bare vært knall-vær. Sola har stått høyt på himmelen, og gradestokken har vist et tosifra blått tall. Til morgenen i dag var det faktisk -18 grader!

Så i og med at jeg har ferie, er det jo ikke noe vits i å gjøre noe annet enn å kose seg. Derfor.....jeg pakket ryggsekken med pølser, kaffe og noe godt til kaffen....kledde på meg superundertøy og tredde på meg den røde, tjukke varmedressen, en teit lue og hansker.....satte Snorre og Dimma i bilen, og kjørte avsted mot skogen og Sølvstufoss. Ja, kamera var jo selvfølgelig med, også!

Vi fant et ypperlig sted å "campe" i sola, og ble der i flere timer - bare Snorre, Dimma og jeg. Og jeg benyttet selvfølgelig anledningen til å knipse og knipse og knipse. (Jeg oppdaget at jeg hadde tatt over 400 bilder!)

Har laget en liten filmsnutt så dere kan se hvor fint vi hadde det.