tirsdag 15. desember 2009

“Den største gaven man kan ha, er å gjøre andre glad!”

Og i går gjaldt dette meg – det var jeg som ble glad!! Og det på grunn av en enkelt telefonsamtale…For å ta det hele fra begynnelsen:

Dere husker sikkert at Snorre var hos dyrlegen forrige uke for å reparere en tann? Den dagen ble det oppdaget en “kul” i underkjeven til Snorre. Det ble tatt biopsi, og svaret på den prøven skulle jeg få før jul. I verste fall kunne dette være en “ondartet” kul. Hele verden min raste sammen der og da. Skulle dette ingen ende ta?

Men i går ble jeg glad!! Den danske dyrlegen ringte meg på formiddagen og sa at de hadde fått resultatet på biopsien – og kulen var GODARTET!! Ingen grunn til bekymring. Jeg ble så glad, så glad…at hadde jeg hatt dyrlegen forann meg, hadde jeg nok kastet meg i armene hans fra meg av lettelse og glede :-) Jeg sa til han at det var den beste “julegaven” jeg kunne få! Han humret litt inn i røret, og visste nok nøyaktig hva jeg mente!!

Nå venter jeg bare på nyreprøvene….

Så over til noe helt annet. Det var enda en i familien i går som ble super-glad og ..sukk..omsider trådd over i de voksnes rekker.

HIPP-HURRA for DANIEL som har blitt 18 år og klarte oppkjøringa i går! Nå har gutten endelig fått "lønn" for strevet....;o))Se så stolt og fornøyd han er :-)

IMG_0779