onsdag 7. oktober 2009

Hjælpes meg – er’e mulig???

Det er det. Jeg har brukt flere timer..hmrf…dager på å få knotet sammen en liten film-snutt fra Bergheim og runderingskurset forrige helg. Først og fremst hadde jeg selvfølgelig alt for mange bilder og alt for mange og lange film-sekvenser å velge mellom…prøvde jo på at den ikke skulle bli så alt for lang…da blir det bare kjedelig å se på for dere andre som ikke var med kurset. Ikke enkelt, men jeg fikk nå redusert den til 9 minutter. Jeg vet….allerede det er for lenge…men den er i allefall artig å se på for Nøve, Gry, Hilde  og meg!! ;o))

Siden Gry og Nøve har gitt et nokså utfyllende referat tidligere denne uka, nøyer jeg meg med å si at de har ikke overdrivi – det var faktisk så gøy og trivelig som de har gitt uttrykk for. Vi koser oss sammen vi damer og hunder – og det er bare så herlig å snakke hund og hund og hund heele tida!! :-) Gry og Nøve imponerer stadig vekk med sine kokkekunster, gjestfrihet og at dem alltid har et smil på lur. Ikke noe gæli’ med humøret på disse to damene her i gården. Vi ler og vi ler..og så er det sjølsagt litt alvor innimellom når vi er på kurs og Hilde har noe lurt å si.

På søndag etter kurset, satte jeg meg i bilen for å kjøre til hytta vår på Støten i Sälenfjella i Sverige. 3 km fra grensa etter Østby, for dere som er kjent….Dimma sov omtrent hele veien, Jørgen holdt stort sett kjeft og det var utrolig mange fine steder å se på der jeg kjørte over Valdresfjella, Sør-Aurdal (eller var det Nord-Aurdal?? husker ikke…men Tove vet det, tipper jeg) og videre mot Hamar. I Elverum orket ikke Dimma mer – da pep og pep ho etter mat, så jeg stoppet ved Elgstua og kjøpte en pølse til oss hver. Velkomsten var overstrømmende da vi kom opp på hytta. Snorre var ellevill og fra seg av glede, og Dimma hadde nok savnet han litt, tror jeg. Hvis ho fikk tid til det, da. Det ble noen “dansende” runder rundt på gulvet, for deretter å falle i dyp, dyp søvn for Dimmas del. Ho var gjennomsliten, den lille frøkna mi.

Resta av uka i høstferien brukte vi på å gå oppi fjella. At det var så flott der oppe, visste jeg ikke, men så har vi heller ikke ruslet rundt sånn som vi har gjort denne gangen. Ble jo tatt hundrevis av bilder….meg i et nøtteskall det.

IMG_0635

IMG_0649

IMG_0667 IMG_0684

IMG_0681

IMG_0689

IMG_0583

IMG_0358

IMG_0313

IMG_0378

IMG_0398 IMG_0464

IMG_0440 

Kos dere med filmen (håper jeg), og Nina,Tove……legg merke til at det er 5 STOLER!!!!

 

Til slutt vil jeg takke dere alle for koselige hilsner på bursdan’ min – spesielt deg, Nøve, for de flotte ordene du skrev til meg i bloggen. Kjempe-hyggelig!!

IMG_0499 

Ha en fin, fin uke alle sammen!