onsdag 14. januar 2009

Det å snu døgnet er ikke bare, bare....

I dag har jeg stort sett ikke gjort noe - og jeg burde jo egentlig ha gjort mye...Men denne gangen har jeg ikke klart å snu døgnet etter at jeg har jobbet netter i helga, så da jeg våknet kl. 18 på kvelden i går, var jeg mer eller mindre forvirret....Det var jo mørkt når jeg la meg, og mørkt når jeg stod opp!!

Helga på jobb var utrolig slitsom, og det var mye å gjøre. Først på morgenen like før jeg skulla gå av vakt, fikk jeg 5 minutter i sofaen og kunne spise den etterlengtede matpakka mi. Derfor sovna jeg som en stein da jeg kom hjem, og ikke våkna jeg av vekkerklokka kl. 14 og ikke våknet jeg av at ungene kom hjem fra skolen. Snorre og Dimma må ha vært like slitne som meg, for dem fant jeg i sengene sine med trøtte fjes og slappe kropper da jeg stod opp!

Som mor som "barn!" Ehh...

Vel, det endte med at jeg hadde det store strevet med å få sove natt til i dag -det vil si at jeg har IKKE sovet noe. Bestemte meg for at jeg heller skal legge meg tidlig i kveld - men det er jo kjedelig, det også...nå som jeg har fri-uke! 

Og siden det er så himla morro med den data'n - er det jo ikke så rart at kleshaugen fortsatt ligger urørt i vaskekjeller'n, og at det er litt rotete sånn ellers i huset. Men det kommer jo en dag i morra, også!

Og heldigvis syns Snorre og Dimma at det er ni-trist å være ute i det dritt-været vi har nå, og nøyer seg med litt lek i hagen etter å ha tissa og bæsja. Og sånn på kvelden sniker det seg selvfølgelig inn litt dårlig samvittighet hos matmor.....så da har vi det litt morsomt inne! Nå kan Dimma spille død hund, rulle rundt, sitte bamse, danse og gå på to bein...Flink jente!

Og Snorre, stakkar, prøver å imponere ( og han klarer det, også) og gjør alle triks han kan bare for å få EN go'bit. Flinke gutten sin, det se.

Og resultatet av latskapen min sånn ellers, får dere se her...:)