onsdag 18. mars 2009

Mars-måned = kurs….!

Da er vi i gang, Dimma og jeg. Første kurskveld er unnagjort, og jeg må si jeg gleder meg vannvittig til neste gang. Dimma og jeg skal gå grunnkurs i agility 12 ettermiddager framover, og det ga bare mersmak etter teori-kvelden i kveld. Vi er vel cirka 6 ekvipasjer tilsammen, og her er det alt fra Berner Sennen til Portugisisk Vannhund samt Kooiker og lille-frøken Dimma. (De andre husker jeg ikke) :-) Og dermed er første hjemme-lekse blitt gitt oss, så nå er det bare å håpe at Dimma og jeg vil syns at dette her er like morro som det høres ut og ser ut som.

Ellers skjer det heller ikke så mye nytt på denne fronten. Pga mye sykdom på jobben, har jeg tatt flere vakter enn det som er bra, tror jeg….for rett etter jeg gikk av sista vakt – ja, da ble jeg sjuk! Og dermed gikk hele friuka mi med til snørring og hosting….Nå er jeg bra – jippi!

Her er det ikke tegn til vår ennå, og det til tross for at sola titta fram i dag og gradestokken viste 8+. Men litt bart på bakken har det jo blitt, da.

Til helga pakker jeg og ungdommen (Og Snorre og dimma, selvfølgelig) bilen full av skiutstyr, og tar turen opp på hytta. Søstra mi med sine 3 ungdommer blir også med, så det kan jo bli riktig så livat. 7 mennesker og 2 hunder på knappe 45 m2 fyller jo hele plassen, vil jeg tro. Men det blir moro, og ungdommen får stått på ski/snowbord, og vi får gått lange turer med hundene. Det gleder jeg meg til, og kamera mitt får sikkert masse gjøre….!

Ha en riktig så fin uke alle sammen!

IMG_8896

IMG_8946

IMG_9177