tirsdag 31. august 2010

Spennende….spennende….spennende…. :o)

I går skjedde det noe veeeldig spennende…… For det første fikk vi endelig litt sol igjen, og dagen ble iherdig brukt til å nyte siste rest av både varme og sol før kaldere temperaturer slår inn på gradestokken. Merkelig nok var det ikke noe mas på hverken Dimma eller Snorre om å gå tur, så jeg fikk virkelig kost meg – og det var jammen etterlengtet. Så da klokka nærmet seg halv åtte på kvelden, hadde vi fortsatt ikke gjort annet enn å rusle ned veien og opp igjen som tar ca et kvarter – det var lufteturen - og ellers tok vi det helt med ro. Da kom jeg plutselig på at jeg burde vel se å få tatt det vannbildet til sommeroppgaven på Fotoskolen. Etter å ha vært langs med Glommastien et par dager før uten noe særlig hell med vannbildet, var det jo fin anledning nå til å få tatt det bildet. Jeg grep tak i fotoveska med utstyret som alltid er klart til bruk. Denne gangen tok jeg meg tid til å raske med meg stativet, også. Takk og lov for det! Målet var å få tatt et vannbilde etter at sola hadde gått ned – og jeg hadde bare en halv time på meg. Målet er nådd!

MEN, så ringte det i mobilen min….som jeg ikke rakk å ta….og det ploppet plutselig inn en meldlng! Hør her da dere: Det var fra en dame som jobber i Fredrikstad Blad, lokalavisa vår!!! Ho hadde nemlig funnet ut på nettet at jeg eide to islandshunder, og siden de skulle ha en reportasje om Island i lørdagsavisa, lurte ho på om ho kunne få lov til å intervjue meg og Snorre og Dimma!!! JAAA, selvfølgelig!!! Spååååå gøøøøøy!!!!

Damen kom i dag kl. 09….så nå er vi spente på lørdagsutgaven av Fredrikstad Blad! Dette blir, håper jeg, god reklame for Islandsk Fårehund!!

Dette bildet tok jeg i går…er det noen som kan gjette seg til hva dette er bilde av?

IMG_1040