tirsdag 1. september 2009

Oppå fjellet…..

Jeg som vanligvis er B-menneske de luxe, våknet kl.07.30 vannvittig uthvilt og opplagt klar for ny giv. Ute var det fortsatt bløtt etter regnværet, så det fristet ikke mye å ta med hundene ut på tur så tidlig – det er da så mye annet å finne på inne. Data, f.eks….MEN aller først må kaffe-koppen nytes før jeg i det hele tatt er istand til å tenke på andre aktiviteter - og det forstår Snorre og Dimma veldig godt. Dem gikk så vidt utenfor trappa og litt ut på gresset hvor dem la igjen hver sin lille tisse-dam, før dem skvatt inn døra igjen…ble jo våte på potene, og det er ikke behagelig så tidlig på  morran. Snorre hadde fortsatt sukat i begge øynene…

Etter å ha surret litt rundt inne, kom jammen i meg fin-været ute. På med tur-habitten og fikk festet hundene i bånda sine og satte så  avgårde mot Ravnefjell. Det ligger videre innover forbi oss og skytterbanen gjennom skauen og…... Når vi står i bakhagen, ser vi rett opp på Ravnefjell.

_MG_5097

Da vi endelig kom oss opp på toppen, var vi gørr-slitne Snorre og jeg. Dimma var nok ikke fullt så sliten, men ble nok god og varm pga all løpinga fram og tilbake og sidelangs stien. Ho planta seg like godt oppi en dam ho fant, og ble liggende der en kort stund mens Snorre og jeg prøvde å få igjen pusten.

IMG_4000

Det var utrolig flott oppå toppen og kjempe-fin utsikt utover Torsneskilen. Hadde vi hatt båt, kunne vi “tøffa” fra kilen og utover mot Hvaler-øyene eller tatt den andre veien mot Strømstad på sommer’n.

IMG_4002

  Og som vanlig når vi er ute og går tur, har jeg øye for detaljer som jeg bare MÅ forevige…. ;-)

IMG_4009

Ha en fin, fin dag alle sammen!!