søndag 8. november 2009

Fikk bare så lyst til å vise dere….

I går arrangerte Fredrikstad Kino kinodag, dvs at de ville vise filmer hele døgnet på lørdag, og Simon lurte derfor på om jeg ville kjøre han til sentrum lørdag morgen kl.08.30 – noe jeg selvfølgelig gjorde. Bare bitte-litte-granne trøtte kjørte Simon og jeg avgårde med Dimma og Snorre innlosjert i hvert sitt bur bak i bilen. Dem er alltid med matmor, vettu…..:-)

Etter å ha satt av Simon i sentrum, bestemte jeg meg for at jeg skulle dra ut på Bevø Camping. Det ligger ved sjøen knappe 10 min unna hjemmefra. Jeg har aldri vært der før, og har hørt en eller annen gang at det ikke er camping der på vinter’n. Vognene sto riktignok på plassene sine, men ingen folk å se. Siden jeg aldri hadde vært der før, turte jeg ikke å slippe Dimma og Snorre helt fri – så de fikk springe rundt sammenkoblet uten at jeg holdt i båndet.

Å, det var så stille og fredelig der…..og så vakkert…..

DSC00116 

Dimma ville så veldig gjerne rett ut i vannet, og med Snorre på slep ble det sånn. Snorre likte det ikke, men ble dratt med av lille Dimse-vimsa. Bare se her….

 

DSC00121            DSC00123

DSC00124 

DSC00127

 

Det eneste som ødela’ idyllen, var alle campingvognene…..

 

DSC00129

 

Vel, hjemme igjen hadde resta av familien endelig stått opp, og planen var at vi skulle dra ned i huset på Greåker for å gjøre en liten innsats igjen…..vi skal nemlig pusse opp litt før vi setter det til salgs. Og Snorre måtte jo selvfølgelig hjelpe til han, også….

DSC00142

Snorre slo seg ganske så fort til ro…..ja, det gjorde vel Dimma med. Kanskje dem husket igjen “barndoms-hjemmet?”

DSC00149 

I dag har jeg rydda litt i noen esker som har stått i kjeller’n på Greåker i 15 år….Dem inneholdt en haug med barneklær….Å, hjelp – det var så rart å se igjen dem bitte-små klærna som ungene en gang har hatt på seg…for alt for mange år siden….Det var ikke lett å kvitte seg med det, så det ble en halvfull eske nå….:-) Ungene og Rune rister oppgitt på hodet av meg: “ Hva skal du med dem klærna?” Og jeg svarer gang på gang…” Tenk om de kommer til nytte når det en gang kommer barnebarn..” Den samme visa om og om igjen, dessverre….Og noe av det kommer jo til nytte, da – til mine to “andre” barn. Jeg fant jo en haug med barnetepper som jeg kan bruke i bura Dimma og Snorre, jeg fant håndklær med hetter! på som er kjekke å tørke hundene med etter bading – og jeg fant flere dynetrekk. Så nå kan jeg bytte på det når Donald Duck’ene og Teletubbiene er på vask….hehe

Til slutt en liten film-snutt fra da jeg har lagt meg og Snorre “spør” alt han kan for å komme opp i senga til meg. Beklager dårlig kvalitet – det er filmet med mobilen….

DSC00088

Ha fortsatt en kjempe-kos søndag!