lørdag 28. mars 2009

Og mens lapphundene er på innkallingskurs…..

…..er Snorre og jeg på agility-kurs. Denne helga er altså “gammer’n” i fokus, og det liker ikke “lille-frøken.” Det var forferdelig mye lyd i gangen da jeg lukket døra med Snorre i bånd og gikk ut til bilen. Men det får bare være….Dimma er jo på kurs og i fokus 6 tirsdager framover.

Dette kurset vi er på nå, Snorre og jeg, går over hele helga. Så i går kveld var det et par timer med teori uten hund. Lørdag og søndag er det full pakke med innlæring av alle hinderene, tilsammen blir det 10 timers praktisk trening. Så nå har vi vært på vår første treningsøkt. 5 timer har vi holdt koken ute på banen, og jeg tror jammen at jeg er mer sliten enn Snorre. Ønsker meg mer kondis, ja!

Snorre er utrolig flink og lærer seg hinderene veldig fort, og jeg ser på hele han at han syns at dette er kjempe-moro. Men litt over halvveis i treningen, begynte Snorre å bjeffe innmari mye på alt og ingenting, så da var han veeeldig sliten. Konsentrasjonen var synkende, og det var ikke lett å føre han over hinderene. Det hjalp å ha falukorv-gobiter å tilby, så vi holdt ut. (takk for tipset Marianne- mener å ha lest at dine to liker dette). Heldigvis fikk vi ei pause på 15 min, og Snorre fikk gå i bilen for å hvile seg. Den siste økta var det ikke ett bjeff på han, og til tross for stor iver, skjønte jeg at det gikk på siste rest….Nå ligger han rett ut og sover veeldig tungt!

Siden jeg ikke hadde mulighet sjøl til å ta bilder, fikk jeg noen på kurset til å forevige noen øyeblikk for meg mens Snorre og jeg trente på de forskjellige hinderene. Litt variert kvalitet, men det gjør jo ingenting det! :-)

IMG_3148

Snorreeee, hvor er du?

IMG_3149

Braaa, gutten – der er du jo!!

IMG_3172

Hjeeelp – ikke så fort, da Snorre! Mamma henger etter, skjønner du vel…

IMG_3175

Flinke, Snorre – fin kontakt med mamma’n sin gjennom slalåmen.

IMG_3165

Hopp-san-sa..:-)

IMG_3163

Braaa…..!

IMG_3158

Her er vi gjennomslitne begge to….