torsdag 14. oktober 2010

Lykkelige omstendigheter……

Det skjer så utrolig mye om dagen – det skjer så mye at jeg nesten ikke greier å følge med på alt!! Jeg skrev jo noe om i et tidligere innlegg at det skulle skje både det ene og det andre i løpet av september/oktober, og det skal jeg love dere at det jammen gjør, også :-) MEN aller først vil jeg takke Nøve og Tove for at dere tenkte på meg da jeg blei “gammal” – det var en veldig fin hilsen jeg fikk på mail, Tove og du da, Nøve; som tenkte på meg da du kjente lukta av yndlingsparfymen min i butikken (riktignok på en annen dame som stakk innom). Sånt er alltid morsomt å få vite, og så blei jeg jo litt glad, også!

Dagen min feiret jeg da vi var på ferie. Nå lurer sikkert noen av dere på hvor jeg har vært i høst-ferien? Ikke så veldig veldig spennende reisemål, men helt ålright for meg som liker like godt sol og varme som snø og kulde……Jepp – jeg har vært på Gran Canaria på et sted som heter Puerto Rico sammen med resta av gutta i familien. Vi har vært der før, så denne gangen var vi enige alle mann at denne ferien skulle vi bare kose oss og slappe av. Ikke noe stress om at vi skulle gjøre ditt og datt osv. Hotellet lå langt oppi fjella, så vi hadde verdens flotteste utsikt ut over Atlanterhavet – ikke at det var så mye å se…..bare vann….. så langt øyet kunne se - men akk så fredelig og deilig :-) Hotellet var stort og flott, med både bassengområde, poolbar og jacuzzi for voksne. Det sistnevnte var bare helt relaxing og helt perfekt for meg!! Ingen masete unger eller fjortiser – bare noen få voksne som ønsket maks ut av ferien – nemlig å slappe av – og meg, da!! Vi var så heldige å komme til hotellet i en periode hvor det nesten ikke var folk. Det var visst nyrestaurert og vintersesongen med gjester startet visstnok da vi skulle reise hjem. Sånn utrolig flaks, da eller…..Så jeg fikk en jacuzzi for meg sjøl, kunne velge akkurat hvem solseng jeg ville ligge på og best av alt – det var maks 6 personer i tillegg til meg på relaxing-området. Perfekt ferie!

IMG_0311

IMG_1801

Hotellet vårt, Puerto Azul

IMG_0246

Basseng-området….

IMG_1750

Utsikten fra balkongen…

IMG_1743

IMG_0321

IMG_0326

 

IMG_0243

Daniel og meg i jacuzzi’n….

IMG_1648

Selvfølgelig likte jeg meg her…ikke et menneske å se!!

IMG_0286

Gutta på slange/reptil-show…..

IMG_1770

IMG_1663

Tett mellom bygningene. Det røde i midten til venstre er et kjøpesenter. Tenk at vi ikke var der denne gangen!

IMG_0213

Vår første “gjest” i leiligheten på hotellet…

IMG_0215

Vår andre “gjest” i leiligheten på hotellet – DØD!!!

IMG_1771

Puerto Rico by Day…..

 IMG_1723

Puerto Rico by Night…..

IMG_0308

Fortsatt godt og varmt på kvelden….

IMG_0232

Og noen har det ikke så godt som andre….

IMG_0285

Lykkelige meg…..:-)

Snorre og Dimma var på ferie hos “farmor og Kristian.” De fikk sikkert 5 turer om dagen, lange turer i skogen og masse masse kos. Det var nok to stk firbeinte som koste seg like mye som de tobeinte, ja, og gjensynsgleden var stor da matfar endelig stod i gangen for hente dem hjem! Og da Snorre og Dimma kom hjem til matmor, var det rene feststemningen her. Å, så deilig det var å se igjen vakringene mine. For det er ikke tvil om at jeg savnet dem veldig veldig mye da jeg var flere mil unna dem…..Ops…der var det en som klatret oppover beinet mitt. Det er visst lille vakre Magnus, født 10. juli i år –samme dato som brullupsdagen vår. :-) Uff, så skarpe klør, da….men såååå nydelig! Oi, der kom det en til klatrende. Denne gangen er det Josefine som bruker klørne sine til å klore seg fast i buksa mi. ….like nyyydelig som bror sin!!! Josefine og Magnus hentet jeg dagen etter at vi kom hjem fra ferie. Josefine og Magnus er våre kommende “muse-jegere”, men aller først skal vi bare kose oss med dem og sørge for at de blir kjempe-gode venner med Snorre og Dimma. Nå ligger Magnus ved tastaturet mitt og ser på at jeg skriver – har veeeldig lyst til å leke med fingrene mine. :-) Josefine tusler rundt på skrivebordet, og akkurat nå sitter ho på skriver’n og ser på meg skrive på tastaturet. Dem andre to, Snorre og Dimma, har tatt kvelden og ligger og sover på gulvet ved beina mine. Siden det har begynt å bli huskaldt, er det ekstra deilig å ha noen “fotvarmere.”

IMG_0484

Dimsen var veldig skeptisk da jeg kom  hjem med Magnus og Josefine. Snorrings bjeffet på dem og var helt forstørra – tenk at matmor tar med seg to pusekatter inn i huset hannes, lissom! Det går jo ikke ann – derfor bjeffe dem ut av huset…..Men det gikk dårlig, se, så han ga seg til slutt. Nå skuler han bare usikkert bort på dem, og innimellom får dem lov til å stryke seg inntil han og lukte på’n. Dimma skuler på dem like mye, men er sååå ivrig på å være borte hos dem. Jeg ser at ho slikker dem i øret en etter en for å fortelle dem at “jeg er ikke farlig, vil bare bli vennen deres!” Magnus har blitt varm i trøya og er stadig vekk borte på Snorre og Dimma og lukter og prøver å leke litt med dem. Det gikk bra helt til han slikket Snorre på snuta. Skal si det var en som skvatt, jeg! Snorre hadde nok ikke forventet den rue tunga, nei….:-) Men det gikk fort over. Josefine har det med å frese til Dimma og Snorre helt uventet, derfor føler dem seg nok litt mer usikre på ho. Men det går seg til, så her for en liten stund siden lå dem/eller satt sammen i sofaen her på kontoret mens jeg tok bilder i fleng. Prøvde å få inn noen blinkskudd, men det var ikke lett! Jeg koser meg vilt, jeg – nesten like mye som da jeg var på ferie! Eller kanskje litt mer, for å være helt ærlig……:o)

IMG_1830

Magnus født 10. juli 2010

IMG_1865

Josefine født 10. juli 2010

IMG_0340

Første dagen, og her har vi tilvenningstrening….

IMG_0403

Dimma og Josefine kler hverandre….

IMG_0400

Magnus synes at Dimma har et morsomt fjes……..

IMG_0397

Snorre og Josefine nærmer seg en aksept for hverandre…..

IMG_0424

Er det rart at jeg er guttegæær’n???

IMG_0396

Det er tydelig hvem som bestemmer…..

IMG_0429

Magnus og Dimma begynner endelig å finne tonen….

IMG_0480

Tre gode venner…

IMG_0416

                       …….Begynnelsen på……..

IMG_0425 

                                    ….et varig…….

IMG_0472

              …………vennskap!………..

 

Hilsen oss fem – ha en fin dag!!