fredag 20. februar 2009

Drypp....drypp....drypp....

Det drypper og det drypper -både ute og inne! Hjelpes meg, det drypper små, søte, blanke dråper fra taket i vinterhagen som lager en pytteliten dam på gulvet. Det betyr at det begynner å bli mildvær ute, og med en halvmeter snø på balkongen som jeg ikke har giddet å ¨måke bort ennå...ja, da betyr det at det er på tide å komme seg ut i en fart!

Har jo visst en liten stund at det er en liten lekk i taket - men så er det nå sånn at litt sølvpapir og et par plastposer har hittil fiksa det meste ...og så venter vi heller med å fikse dette her til våren!

Så nå var det ikke bønn! Jeg ut på balkongen med snøskuffe og to viltre hunder etter meg som gjerne ville hjelpe til, og fikk da skuffet ned det meste av snøen. Fikk "kakket" ned noen laaaange istapper som hang der så fint, også. Dem var kjempe-gode å bite på og leke med, syns Dimma. Så får jeg håpe at det holder til våren kommer.....

Snorre har fått av seg skjermen, og traver lykkelig rundt inne uten å dumpe borti alt. Men mest lykkelig er lille Frøken, som slipper å være så redd.....Ho ble aldri fortrolig med den skjermen, noe Snorre likte å utnytte! :o)

HA EN FORTREFFELIG HELG OG KOSE DERE!

IMG_7059