torsdag 7. januar 2010

Film-snutt…..

Da har jeg endelig fått laget en liten film-snutt, og selvfølgelig når Snorre er på sitt verste…..da ligger videokamera langt utenfor rekkevidde. Men dere får jo et lite innblikk i Snorres hverdag (og meg og Dimmas) med det lille jeg har fått til.

Ellers har det begynt å snø her, og det til Dimmas store stas. Ho elsker at snø’n raver ned, og springer for å fange snø-krystallene. Det er jo ikke så enkelt, da – men jenta gir ikke opp, må dere vite!

I skrivende stund er Snorre for en gangs skyld litt rolig – kan det ha noe med at han har på seg skjermen? – og endelig kan Dimma få slappe av. Ho sover jo ikke om natta lenger, for Snorre sover ikke om natta. Pga av at såret på albuen har blitt så stygt, må jeg la han ha på skjermen hele tiden, og han får den kun av under nøye oppsyn av meg, for han vil gjerne slikke, og slikke og slikke på såret hele tida. Derfor denne uroen om natta – det er skjermen som er den store stygge - for når Snorre vrir på seg eller flytter på seg i senga si….spretter Dimma flere meter unna….liveredd for skjermen…..dakar Dimma! Nå sover ho.

Her får dere se En ny Snorre som påstår at “Døm gær’ne har’e gødt…!”