tirsdag 24. august 2010

Hei sveis…..

Nå er det visst en stund siden jeg skrev noe her inne…..ikke for at jeg ikke gidder eller vil  - men det skjer jo absolutt ingenting!! For øyeblikket er jeg noe redusert pga sykdom (uten at jeg skal utbrodere det noe særlig), og derfor har det blitt noen innedager i absolutt ro…Dimma og Snorre HATER disse dagene, og jeg prøver å aktivisere dem litt innimellom med å ha litt mental trening. Har nå i disse dager sverget til klikker’n og har bestemt meg for at dette med klikkertrening nå på alvor skal innlæres av både meg og mine. For en stund siden meldte jeg meg på et nettbasert klikkerkurs gjennom Canis (sånn som du gjorde, Nina), men tror dere jeg har startet på det?? Nei da, det venter fortsatt på å bli tatt i bruk, det…..Den berømte klikkerboka som Canis selger, har jeg også investert i….og har faktisk lest den nå!!!! Så med en haug med klikkere og nok teoristoff så det holder, er det egentlig ingenting som hindrer meg i å sette i gang – bortsett fra helsa og VÆRET!! Vi har skikkelig dritt-vær her i Fredrikstad denne uka, og gårdsplassen består nå av en haug med vanndammer – både store og små. De firbeinte vil helst være inne nå, heldigvis….Og i disse dager er jeg veeeldig glad for min lille iRobot Roomba, der den suser rundt på gulvene mine og holder alt i orden for meg..hehe..Mens bøndene skynder seg med å gjøre helt andre ting….

IMG_0252

I går kveld hadde vi en liten artig episode da Dimma var ute for å gjøre i fra seg. Plutselig blei ho helt vill i blikket og prøvde desperat å komme seg lenger enn det tauet rakk og bjeffet som en gal. Ja, jeg vet, jeg som har skrytt av lille-jenta mi og at ho ikke bjeffer så mye..Jeg tar det tilbake!! Rune gikk ut for å se hvorfor ho var så ivrig, og ropte til meg noe sånt som at ho så ei “snegle”, trodde jeg….”svart snegle!” Å, herregud, tenkte jeg – det må jo være den største snegla som finnes i mils omkrets, og makan for en fart det var på den snegla!! Jeg simpelthen bare MÅTTE ut for å se på den  – var kjempe-nysgjerrig! Veeel, nå er jo ikke hørselen min akkurat på topp da nå som jeg er forkjølet, og Rune hadde slettes ikke sagt “snegle”…..det han sa var “pædde!!!! Åååå, så ufyselig den var der den hoppet bortover. Snorre blei jo med meg bort for å se, og tror dere ikke han prøvde å spise’n? Det så i allefall sånn ut der han prøvde å bite tak….Æsj, jeg får frysninger…uuæææ…

Sommer 2008 644

Den var på størrelsen som denne her – denne fant vi i hagen på Greåker sommer’n 2008.

Sommer 2008 650

Ellers er alt med hussalget på Greåker i boks, så nå er det inngjerding av en del av tomta som står for tur. Og vi skal skifte ut bilene våre – blir antagelig lenge til neste gang vi får den muligheten igjen.

Sitter og tenker at jeg skulle så veldig gjerne vært på Spesialen til NIHK som var i helga. Særlig avl-seminaret hørtes interessant ut. Tenker jo at jeg en gang i framtiden skal få små islendere stabbende rundt i “lia” her. (Har jo skiftet navn på hjemmesiden min til Islenderlia ;D). I utgangspunktet kunne jeg ikke dra på Spesialen pga jobbehelg, sånn er det hver gang det skal foregå noe interessant…jeg jobber stort sett hver gang!! Det er det som er så kjedelig med å jobbe i helsevesenet – denne helgejobbinga…sukk….Derfor et stort takk til deg,Tove, som legger dette ut på bloggen!!

IMG_0259

Nei, nå får det være nok “jabbing” om absolutt ingenting!!