fredag 17. april 2009

Etter påska kommer hverdagen....

Påsken er vel overstått, og livet går sin vante gang igjen. Jeg starta uka med 3 netter, men har heldigvis fri til helga og har bestilt sol og pent vær!

Tirsdag var det tid for kurs på Dimma og meg. Kvelden før gikk med til å steke lever, tørke lever - ja, i det hele tatt lage noe ordentlig "snadder" til jenta mi i håp om at disse gobitene i allefall ikke blir spyttet ut på bakken under kurset! Selv om det var to uker siden sist vi var på agility-kurset, hadde jeg det ennå friskt i minnet hvor lite det fungerte for Dimma og meg den dagen.
At jeg ikke bare kjørte hjem med en gang!!

Vel, dette kurset gikk greit det. Dimma likte leverbitene "så der" i førsten.......Leka jeg hadde med, var også denne gangen en fiasko i førsten. Selv instruktøren syns at jeg burde bruke gobiter framfor leke under treninga - Dimma spyttet i allefall ikke ut leverbitene på bakken! Og det var et godt tegn....! MEN - PLUTSELIG SÅ LØSNET DET!! (Da hadde jeg tross alt holdt på i en god stund med å være verdens morsommeste, dummeste og den mest klønete hunde-eier i en mils omkrets med masse kroppsspråk og myyye LYD.... godt ikke Snorre så eller hørte meg da..hehe).

Jeg ble plutselig veldig interessant for Dimma, og vips så hadde vi god kontakt, belønningen fungerte igjen - til og med leka ble plutselig fin til å ha drakamp med! Lykkelige meg!!

Vi kom oss gjennom møne, pølse, bom, vanlig hopp, langt hopp og hjul samt første inngang til slalåmen. Jenta mi var den flinkeste og den beste (og alt for rask for meg) på hele kurset, syns nå jeg da...

Det nytter å trene hjemme, her har vi jo fått det til.... for hjemme i hagen er det vel ingen katter som lister seg forann nesa på Dimma, ingen hunder som vil bort å hilse og snuse ho i rompa, ingen ukjente folk eller ukjente lyder som er mer spennende enn meg!!

Og bare jeg holder motet oppe og får mer kondis, vet jeg at vi vil klare dette kurset, også!

Ååå, for en heeerrlig dag!!


PÅSKA 2009 - KORT FORTALT: