lørdag 2. mai 2009

Litt forskjellig….

Siste kvelden i april tok vi like så godt og trasket en tur i skogen – firbeinte og tobeinte. Med sekk på ryggen, inneholdende drikke og føde – og selvfølgelig hunde-godis, labbet vi avgårde sammen med to vennepar som bor like ved oss. Målet var å gå opp til gapahuken i skogen like bak barneskolen som ligger i nærheten av oss. Snorre og Dimma var elleville og kunne liksom ikke komme fort nok fram. Ikke fritt for at vi måtte drive på med litt “gå pent i bånd-trening” på veien, Dimma og jeg. :-)

Så fort vi kom oss inn på skogs-stien, slapp vi dem løse; Snorre, Dimma og Balder….dem sprang så fort, så fort – ville av glede! Herlig å se på! Balder sine ører vrengte seg og lå litt sånn hulter til bulter oppå hodet hans – dem skal jo egentlig henge rett ned – og tunga hang ut av munnen. Det var en kar som hadde mye ubrukt energi i kroppen og som virkelig fikk utløp for den nå.

IMG_1263

Etter ca 10 minutters gange, var vi framme i gapahuken. Vi dekket på med potetsalat, spekeskinke, fårepølse, saltpølse, flatbrød, kyllingvinger, ost, salt kjeks m.m – noe for enhver smak med andre ord – og noen hadde med seg vin, mens andre foretrakk øl – småspiste litt og småpratet litt mens hundene var både høyt og lavt rundt omkring i skogen. De kom en tur bortom når de hadde lyst på noe godt, eller rett og slett bare for å sjekke…..

IMG_1279 

Jeg prøvde å ta noen bilder av hunder i fart, men denne gangen var jeg ikke så heldig med bildene. De fleste ble uklare. Jeg syns det er vanskelig å stille inn kamera riktig når det er skumring/kveld, så det får jeg få et lynkurs på av Marianne neste gang vi treffes.:-)

IMG_1254

Gutta holder vakt, mens damen gjør sitt fornødne….:-)

IMG_1289 

IMG_1267

IMG_1261

IMG_1271 

1. mai gikk stille og rolig for seg – bare vært ute i hagen og slikket sol. Varmt har det vært, og jeg hentet fram badebassenget til hundene….ingen som ville bade, gett…Men vannet var godt nok til å slukke tørsten, da…Nå er det ikke mer vann igjen i bassenget. :-) På fredagskvelden ble det jo et “must” å se på Thomas og Harald på TV2: Duellen gikk jo ut på å være best med hund i agility!! Og Simon vartet opp med verdens beste hjemmelaget pizza. Flinke gutten min!

I dag har vi vært flinke og trent noen økter. Først trente jeg litt burtrening med dem begge – hver for seg - og etterpå tok vi noen treningsrunder på banen. Gøy at dem syns det er så morro, for det smitter! :-)

I kveld skal vi ha nok en kose-kveld, guttæne og jeg, uten kællen…Han koser seg på gutte-tur til Dublin. Vi andre derimot har bestemt at vi skal lage nachos og se på film….Det blir en avslappende kveld, med andre ord.

GOD HELG!

IMG_0901