onsdag 6. april 2011

Til syvende og sist er det ditt valg hvordan du lever ditt liv….

Tusen tusen takk til vår alles GRY!

Det hele begynte med en mail jeg fikk fra Gry den 31.mars – på bursdagen til sønnen min som ble 17 år – og jeg “skummet” nedover mailen, som handlet om en Thomas, til jeg kom til denne setningen:

Til syvende og sist så er det ditt valg hvordan du lever  ditt liv.

Jeg bet meg merke i akkurat denne setningen, og den ville liksom ikke slippe taket; den klistret seg fast i hjernen min og kvernet rundt og rundt og rundt og rundt. Til syvende og sist er det ditt valg hvordan du lever ditt liv…. Og dermed tok jeg et valg! For å gjøre en lang historie kort:

GapskratterJeg er nå uten fast arbeid!!Ler så jeg ruller

Dagen derpå mailen gikk jeg rundt med sommerfugler i magen og kvalme om hverandre – så skrekkelig gruet jeg meg for å ta den telefonen jeg hadde bestemt meg for å ta. Hele formiddagen gikk med til å prøve og manne meg opp til å endelig slå dette viktige nummeret. Når det hele var vel overstått – og jeg hadde sagt opp mitt vikariat i hjemmesykepleien – kjente jeg en utrolig lettelse inni meg, og vissheten om at dette var et riktig valg for meg, ble forsterket mer og mer ettersom jeg fikk fordøyd min handling. I kveld har jeg hatt min siste vakt, og jeg omtrent danset ut døra kl. 23.30 uten å se meg tilbake……

Så vannvittig lykkelig og tilfreds! Smilefjes

Så takk, kjære Gry, for at du sendte meg nettopp denne mailen på nettopp denne dagen da jeg var som mest mottagelig……

Bekymre deg derfor ikke for morgendagen, for morgendagen vil bekymre seg
for seg selv. Hver dag har nok med sin egen plage. Egentlig er dagen i dag
den morgendagen du bekymret deg  for i går.

VÅR BESTE DAG!
 

Ha en fin uke, for det skal jeg ha!!

IMG_0115 copy