torsdag 8. januar 2009

Nytt år og nye muligheter

 

Et nytt og bedre liv?

 

Da har vi jammen startet et nytt år, og vi fleste har vel denne gangen også inngått en avtale med oss selv om noe vi skal gjøre eller forbedre oss på i det nye året som kommer. Jeg er som de fleste andre, og mine nyttårsforsetter er derfor også som alle andre. Det vil si spise mindre, drikke mindre og mosjonere mere.

Jeg har i alle fall bestemt meg for at dette året skal vi ha det gøy, Snorre, Dimma og jeg. Vi skal springe og vi skal leke og vi skal ha mye morro. Da tror jeg at jeg og mine to vakre får et nytt og bedre liv. Vi skal gå på kurs, og ikke minst - jeg skal ta maange bilder...Som om jeg ikke gjør det fra før. På 2 dager klarte jeg å ta over 500 bilder av Snorre og Dimma - og det er litt av en jobb å slette alle dem bildene som ikke ble fine. Det er litt for lettvint med speilrefleks-kamera, og bildene bare sniker seg inn og fyller hele minnebrikka. Og gjett hva jeg fikk til bursdagen min? Jepp, et digitalt kamera som er lett å ha med seg over alt pga størrelsen. Får fin plass i innelomma, og derfor kan jeg ta bilder stort sett over alt og når som helst. Heldig, jeg. Men det er ikke speilrefleks-kamera, men fint for det.

IMG_2197

IMG_2026

_MG_2098

 

Både Snorre og Dimma elsker å gnage på tyggebein. Like morro er det å leke med ball. Siden jeg har vært litt opptatt med å pusse opp på rommet til sønnen min, har det heller blitt så som så med turer på oss. Derfor har det vært greit å bare stikke ut i hagen utstyrt med ball i hånda og go'biter i lomma - og så har vi blitt fornøyde alle tre.

IMG_2234

 

Litt moro er det jo at Snorre og Dimma ser ut til å få mer og mer glede av hverandre for hver dag som går. Tror dere ikke at gammer'n, som Dimma liker å kalle han, har blitt "leken." Det er jo rene hemmelriket for Dimma når Snorre flyr etter ho og vil ha tilbake ballen - som ho selvfølgelig har rappet ut av kjeften hans.

IMG_2256  

IMG_2601


IMG_2601, originally uploaded by killawarra.

2009
Da har vi kommet oss helskinna gjennom både jul og nyttår, Snorre, Dimma og jeg - og selvfølgelig de andre i familien, også. Julaften feiret vi hos oss og hadde 11 familiemedlemmer til bords. Puh! Romjula tilbrakte vi på hytta hvor vi virkelig fikk kost oss med kulde og snø hvor gjennomsnittsgraden lå på -15 blå!! Det var jo uvant for oss østfoldinger...

Dimmas første møte med snø`n var en fryd å oppleve - og jeg tror jammen vi ble som barn igjen vi tobeinte, ogaså, da vi så på gleden til hundene over å få være ute i snø`n.


Nyttårsaften er den værste dagen i Snorres liv, og det ble ikke noe unntak i år heller. Vi reiste hjem fra hytta på selveste nyttårsaften, bare for at jeg skulle jobbe nyttårsnatta - og som jeg gruet meg til det! Vet sannelig ikke hva som var verst - om det var jobbinga eller tanken på hvor fælt Snorre kom til å ha det da fyrverkeriet ville dekorere nattehimmelen.

Stakkar "stompen" min! Han var så stressa og bjeffet høylytt inn i det nye året, mens Lille-frøken satt trygt og godt i armene til Simon mens hun så på alt det flotte og spennende fyrverkeriet som ble sendt til himmels! Så ulike mine vakre er, da eller...
GODT NYTT ÅR!
Alkoholfri champagne i kjøkkenglass duger det, også!


Starten på det nye året feiret jeg altså med å være på jobb. Utrolig nok var det ingen rakett-skader som ble behandlet hos oss den natta. Enten har det hatt noe for seg det nye forbudet, eller så har skadene vært såpass alvorlige at de har krevd ekspertisen på sykehuset.Snorre og Dimma

ivrige på å pakke opp julepresangene sine.
Flere bilder av mine vakreste

på denne jord

og som jeg er så veldig glad i