onsdag 1. september 2010

September – en utfordrende måned

Nå går jeg inn i høstmodus, og september er og forblir en av mine favorittmåneder. Jeg liker oktober veldig godt, også – spesielt hvis jeg er på fjellet. Høsten inneholder alle mine favorittfarger, og det gjenspeiler seg nok både innredningsmessig i huset og på valget av klær jeg liker å gå med :-) Har dere lagt merke til hvor godt det lukter på høsten??

For meg blir september både spennende og utfordrende. Jeg har så mange planer som jeg velger å håpe og tro på at jeg skal klare å gjennomføre. For det første, ja, nå snakker jeg hund, altså, har jeg meldt på Dimma og meg på et helgekurs i Freestyle. Freestyle er noe jeg har hatt sansen for leeenge, men så har jeg ikke vært flink nok til å gjøre noe med det. Og dere som kjenner litt til meg, vet jo at jeg ELSKER musikk…og så kan jeg tillegge at jeg også ELSKER å danse. Jeg gjør det bare alt for sjeldent…..sukk….(Det blir sånn når man ikke har interesse for å gå på utesteder på byen lenger, og det kan kankje bli litt trangt hjemme i stua…) Men musikk må jeg høre på nesten hver dag, og jeg både synger og danser for meg sjøl hjemme stua (Det blir plass til bare meg, vet dere) – og Dimma og Snorre er villig med på snurringer rundt på gulvet og sikk-sakk føringer mellom beina mine. Dimma kan danse på to bein samtidig som ho snurrer rundt – flinke jenta mi. Snorre er ivrig på å følge etter mine bevegelser og han sitter bamse og ruller rundt. Så når jeg spør dem om vi skal danse? Ja, da får jeg alltid JA! ;o)

Så var det det med klikkerkurset….Det skal forberedes og planlegges og jeg skal prøve å gjennomføre det på en strukturert måte. Store ord på papiret, men akk så vanskelig å gjennomføre i virkeligheten…..Herlig med sånne nettkurs, altså. Det ligger bare der og venter på deg til du er klar, så sant man ikke trykker på feil knapp og sletter det, da…;o), og så kan man ta det i sitt eget lille tempo. Spørs vel om jeg ikke må melde meg på et ordentlig klikkerkurs etter hvert…hehe…

Og for det andre har jeg kommet til det punktet at jeg ønsker å avslutte nattevaktsjobbing. Det blir alt for slitsomt i lengden, og det tærer både på søvn, krefter og humør. Så det er alltid best å gi seg mens leken er god….Derfor blir det til at jeg kommer til å jakte på ny jobb med nye muligheter i september…..og innenfor helsevesenet blir det jo som dere vet, aldri manko på jobb….bare manko på helsepersonell!! Så det tror jeg ikke skal by på så store problemer. Faren er vel at jeg har blitt så kresen at jeg ikke tar hva som helst, lenger, sånn som man gjerne gjorde da man var ung og trengte penger. Ikke for at jeg ikke trenger penger, som har kjøpt nytt hus og greier, men det er nok kankje ikke like dårlig stelt nå som det var for 15 år siden.

Og som om dette ikke er nok, skal kællen, jeg og ungæne unne oss en skikkelig ferie i høstferien! Og da mener jeg skikkelig, altså, med stoore utropstegn, og den gleder vi oss veldig…veldig….veldig til!!

Ha en riktig så fin uke alle sammen!

PS. Lørdag blir vel kanskje den mest spennende dagen for oss her i “Islenderlia….” ;-))))

IMG_0574