mandag 15. desember 2008

Gran Canaria, Playa del Ingles

Gran Canaria, Playa del Ingles

Da er ferien over, og vi tenker tilbake på en utrolig morsom og hyggelig - og litt varmere - ferie denne gangen, min sønn og jeg. Vi reiste fra Rygge flyplass da det var noen få blå ute, og til tross for en del "rare" lyder i fly før vi tok av, (tror det var noe med av-ising av hjula eller noe sånn, håper jeg da..) kunne jeg gå av flyet på Gran Canaria uten å være helt "shaky."


Dette er tatt fra vindu på fly. Ikke visste jeg før etterpå at det ikke var lov....Hotellet var helt greit, og det var til og med oppvarmet basseng der - det trengtes for det var IKKE SÅÅÅ varmt der nede. Ikke for at vi var der hele ferien, men greit for ungdommene å dyppe seg, da. JEG syns det var alt for kaldt - 20 grader i vannet...


På grunn av ustabilt vær (skyet, lettskyet og noen ganger sol), ble dagene tatt på sparket. Enten ble det strandtur i noen få timers sol og masse blåst, eller det ble å gå rundt å titte eller shopping til stooor glede for fjorrtis-jentene. Og jeg var flink og badet i Atlanterhavet.
MEG

Statue? Nei......sikkert varmt etter hvert.Inngangspartiet på hotellet vårt; hotell TamaraguaGlad i dyr som jeg er, var det ekstra koselig å oppdage "gjesten" på balkongen vår første dagen.


Siste kvelden gikk vi på en meget eksklusiv og dyr restaurant for siste kvelden skulle vi virkelig kose oss, og det var det vel verdt pga kjempe-god service og mye "showing" på kelner'ne - noe fjortisene selvfølgelig syns var gør-morro. Her er vi samlet hele gjengen.
Vi kom hjem til kuldegrader og antydning til hvitt på bakken. Jeg håpet på masse snø, men nei....Selvfølgelig hadde jeg gitt klar beskjed til kællen om at Dimma måtte hentes hjem før oss, og at hun måtte være med i bilen. Da jeg åpnet bildøra bak og fikk se Lille-frøken sitte i buret sitt, vet jeg sannelig ikke hvem som var mest glad! Noe så herlig å se den lille logrende, glade kroppen og sånn en lita og søt tunge som slikket meg over hele ansiktet - i nesa, i munn...det gjorde slettes ingenting! Dessverre var det ikke plass til Snorre pga kofferter, så jeg kunne nesten ikke komme meg fort nok hjem til "stompen" min. Stakkar - han holdt jo på å gå ut av sitt gode skinn av glede da han fikk se meg, Simon og Dimma - ho hadde jo også vært borte nesten like lenge som oss tobeinte. Sååå godt å se han igjen og sååå deilig og bare begrave ansiktet mitt inn i pelsen hans og bare lukte...For det er helt sant - det lukter sååå godt av Snorre!BORTE BRA; MEN HJEMME BEST!


Dimma har vært hos farmor og kost seg hele uka. Ho har fått 5 turer om dagen, og farmor har blitt kjempe-glad i Dimma. Syns ho var skikkelig fin jente - stille og rolig, kjempe-kosete og morsom Farmor hadde IKKE lyst til å levere ho tilbake, så på søndag fikk vi besøk av hunde-passer'n. Dimma var dyypt savnet av farmor! Løpetida går på siste rest, så nå håper jeg snart at "rosa" til Dimma får normal størrelse igjen. Snorre var litt FOR ivrig de siste dagene før ferien, og jeg som trodde at han ikke ville bry seg nå som han er halvt mann. Jeg tok feil! Hormonene er vel ikke helt stabilisert ,da vel. Jeg velger å tro det.


Snorre har nok kost seg veldig den uka han har hatt ferie fra Lille-frøken-masa. Tenk så godt for han å kunne ligge i fred å sove uten at Dimma kommer bort og biter litt i labbene hans for å erte'n til å leke. Men gjensynsgleden var likavel stor da han så Dimma, så det stikker nok ikke så dypt den masinga.


Vi hadde jo en del luker på julekalender'n til Dimma som skulle åpnes, så da var det fest på kjøkkenet! Snorre fikk litt han også, enda store-bror hadde vært riktig så flink og åpnet lukene dag for dag sammen med Snorre mens vi var bortreist. Snorre har for det meste ligget og sovet hos store-bror og omtrent ikke bjeffet....Merkelig - så fort vi kom hjem, var det å ta fram litt beskytterinstinkt med en gang! Fint at noen passer på oss, sa jeg til Simon da...hehe.


Helga gjorde vi absolutt ingenting. Ingen av hundene ville ut av døra, for det var jo dritt-vær utte. Passet meg utmerket. Nå er det juleforberedelser som står for tur. Først litt pynting i huset, og deretter blir det jule-gave-stri. Puh! Har bestemt meg for at jeg skal være heeelt ferdig til helga siden jeg skal jobbe, men sånn sier jeg jo hver gang....Har slutta å tro på det nå!