torsdag 9. september 2010

Til Gry, Nøve og Hilde - mimrestund

Se her da jenter – se hva jeg fant! Da kan dere jo kose dere med disse to fram til dere får sett den “ordentlige” filmen jeg har laget til dere!!

 

8 kommentarer:

Nina og Bonnie sa...

Dette var gøy å se. Den siste filmen har jeg ikke sett før. Tror jeg har sett den første før. Har du ikke lagt den ut på bloggen tidligere?

Venter spent på den nye fra i år. Dere har det jo så fint sammen og det er moro å se. :))))

Marianne sa...

Så koselige filmer du lager Camilla!! Tenkler dere har stor kost dere i sammen..hundene ser iallefall veldig fornøyde ut!

Ville sa...

Så koselig film, kjekt å se Bergheim og trekløverer i lek - og hvordan Dimma lærte...noe? Kunne tydelig se at hun raskt gjorde det som var forventet av henne:o)))

Gry og Millis blogg sa...

Åh, Camilla! Så herlig å se:o) Takk for at du la ut dette, det er myyyyye jeg har glemt fra i fjor, så dette ble jo rene "gjenopplivningen":o)

De er rare disse LappIsene:o))

Anne-Liss sa...

Så koselige filmer. Dere har det virkelig gøy sammen.

Nøve sa...

Herlig gjensyn :o)

Noe av dette er vel på mp4'n vi fikk..men som jeg dessverre ikke får sett skikkelig. Den blir akkurat som på Hildes pc. Når jeg tenker på all jobben som ligger bak, så blir jeg reint lei meg!

Nalle sa...

Miss yoouuu Dimma!

snorredimma sa...

Nøve: Masse av det er på mp4'n, jeg har samlet alt på en film. Hadde jo laga disse to i fjor, men alt er nemlig ikke med her..:-)

Og Nalle...du hadde rett i at Dimma lukta godt!! Ho fikk løpetid på mandag, så det var på hengende håret, får'n si...hehe

Og jeg er heeelt sikker på at du er savnet Nalle, men Dimma kan heldigvis søæke trøst i Snorre, som syns ho er illeluktende og bare dum....