lørdag 12. juni 2010

Grønne labber…..

Nå er det sånn at her i huset er det ei lita “svarte-marje” som tror at ho har grønne labber.

IMG_1378

Denne her (den dere ser først) får nemlig IKKE stå i fred!!

IMG_0037

Utallige ganger har jeg funnet den dratt utover plenen i flere deler. Den som en gang var en fin plante, er nå blitt til en plante sammensatt av 6 deler!!!

IMG_0174

Niks….jeg har ikke gjort det!!!!

IMG_0016

Ikke jeg heller….Dumme, dumme skjerm!!!!

God helg!!

6 kommentarer:

Nina og Bonnie sa...

Så du har noen hjelpere i hagen!!?? Det er alltid kjekt med god hjelp. Skjønner du ikke at den planten ikke skal stå der. Det er det Dimma prøver å fortelle deg. De liker ikke så god jord. Takløk er en sukkulent som liker tørr sandjord eller bare fjell. Flinke Dimma, hun har skjønt det.

Dixie sa...

Her har det visst skjedd mye nytt med bloggen! Så fin den har blitt! :D

Haha, det er så morsomt når de bestemmer seg for én ting som de gjør om igjen og om igjen! Dixie stjeler for eksempel alltid tøflene mine, nattkjolen til mor og skjerf og vanter fra alle som kommer inn døra hjemme... ;)

Men det er ikke så lett for Dimma å "skylde på" Snorre heller denne gangen, den store skjermen er nok litt i veien... ;)

snorredimma sa...

Der ser du, Nina - kanskje jeg bør høre på ho...for jeg har nemlig IKKE grønne fingre. Jeg får vel ta litt sand der...ellers er det jo bare fjell under, da. Tror du den overlever da??? ;o)))

Nina og Bonnie sa...

Den overlever nok, bare det ikke blir for fuktig der. Derfor er det fint å blande litt sand inn i jorda. Den drenerer!!!!

Isakstua sa...

Her så Draumur at vi la ferdigplen. Og gjett hvem som løftet på plenen og begynte å grave under....
Enda godt han hadde vett til å ikke ødelegge plenen i hvertfall
:-)

Hanne sa...

Hmm, en liten gartnerassistent?? Kanskje Dimma ikke liker takløk - eller er det kanskje nettopp det hun gjør..?? Ikke alltid lett å bli klok på hva de tenker!!

Grattis med nytt bloggdesign forresten!! Kjempestilig!!!